Termeni si conditii

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii şi condițiile de utilizare prezentate mai jos. Informațiile prezentate pe acest site sunt oferite cu condiția ca dumneavoastră să acceptați irevocabil şi necondiționat termenii şi condițiile de utilizare. Acceptul dumneavoastră este obligatoriu pentru a continua accesarea acestei pagini de internet.
Vânzător: S.C. Lumina Prodcom S.R.L. cu sediul în Reghin,Str.Pandurilor nr.57, judeţ Mures, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub numărul J 26-703-1991, cod unic de înregistrare RO1237006
Cumpărător: orice persoană fizică/juridică care are creat un cont pe www.lumanarilumina.ro şi care efetuează o comandă
Utilizator: orice persoană fizică/juridică, care accesează site-ul www.lumanarilumina.ro şi, este interesată de informaţiile şi produsele furnizate de vânzător, care şi-a dat acordul în ceea ce priveşte clauzele din secţinile Termeni şi condiţii, Politica de Confidenţialitate
Cont: este o secţiune a site-ului care funcţionează pe baza unei adresa de e-mail şi a unei parole, care oferă posibilitatea plasării comezilor şi care oferă informaţii despre istoricul comenzilor şi a datelor personale
Comanda: reprezintă modul prin care cumpărătorul îi comunică vânzătorului cu ajutorul site-ului produsele pe care doreşte să le achizitioneze.
Preţurile produselor afişate pe site sunt in lei si includ TVA. În cazul plăţilor efectuate prin ordin de plată, fiecare parte,atât cumpărătorul cât şi vânzătorul vor suporta chetuielile cu comisioanele aferente fiecărei părţi.
OBLIGATIILE ŞI DREPTURILE UTILIZATORULUI/CUMPĂRĂTORULUI
Să nu folosească acest site în scopuri ilegale, să îl folosească în conformitate cu legislaţiile în vigoare.
Utilizatorul nu are dreptul de a reproduce parţial sau integral conţinutul acestui site.
Utilizatorul are datoria de a verifica termenii şi condiţile site-ului şi de a fi / sau a nu fi de accord cu condiţile impuse. În cazul în care nu sunteţi de acord, trebuie sa ieşiţi de pe site.
Toate pozele cu lumânări, sunt proprietatea S.C. Lumina ProdCom S.R.L şi a furnizorilor săi. Pozele au caracter informativ, produsele pot fi diferite în realitate în ceea ce priveşte nuanţele.
Este interzisă publicarea de materiale care pot conţine viruşi, cu intenţia de a distruge orice informaţie de pe acest site.
Este interzisă publicarea de materiale defăimătoare faţă de vânzător.
Orice tentativă de a modifica conţinutul site-ului www.lumanarilumina.ro, va fi considerată tentativă de fraudare si va, fi prezentată organelor abilitate, în vederea rezolvării.
Clientul poate comanda orice cantitate dorită. Se pot oferii disconturi pentru cantităţi mai mari de lumânări cumpărate.
Cei care vizitează site-ul www.lumanarilumina.ro, pot comunica prin intermediul adresei de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. idei, sugestii, întrebări, atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen sau defăimător.
Cumpărătorul are obligaţia ca datele furnizate să fie corecte şi complete, pentru a se putea finaliza într-un mod cât mai adecvat, a comenzii plasate prin intermediul contului creat pe sit-ul www.lumanarilumina.ro.
Cumpărătorul are dreptul de a anula sau returna o comandă în termen de 14 zile, indiferent de motiv şi fără nicio o justificare, suportând doar costurile de livrare, conform OU nr. 34/2014.


DREPTURILE ŞI OBLIGAŢIILE VÂNZĂTORULUI
Are dreptul de a aduce modificari site-ului , fără a înştiinţa clienţii.
Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a modifica, actualii termeni şi condiţii, fără a înştiinţa utilizatorii. Din aceste motiv este necesară, vizitarea periodică a acestei secţiuni.
Vânzătorul nu garantează disponibilitatea tuturor produselor prezentate în stoc.
Vânzătorul poate refuza orice comandă, fără a fii obligat să dea orice fel de explicaţie utilizatorului.
În cazul în care unele caracteristici ale produselor au fost introduse greşit în baza noastră de date, iar o comandă pentru un anumit produs s-a plasat, vânzătorul îşi rezervă dreptul de a anula comanda şi, de a anunţa clientul în scris, sau telefonic, despre eroarea apărută, în cel mai scurt timp.
Produsele oferite pe acest site, pot fi livrate oriunde în România, cheltuielile de transport fiind suportate de client. Timpul în care se va face comanda, va fi adus la cunoştinţa clientului prin e-mail, sau telefonic. Lumânările sunt ambalate în cutii de carton. În cazul în care produsele se deteriorează în timpul transportului, vânzătorul nu îşi asumă nici o vina, toată vina aparţinând firmei de curierat. Dacă totuşi se întămplă, să apară situaţii neplăcute cauzate de transport, iar lumânările ajung deteriorate la client, S.C. Lumina Prodcom S.R.L. va schimba aceste lumânări însă costurile de transport vor fi suportate de client.
În cazul returnării de produse,vânzătorul va rambursa suma plătită de către cumpărător, doar după ce bunurile vor intra în posesia vânzătorului.

 

 

CONFINDENŢIALITATE
Vânzătorul garantează, păstrarea confidenţialităţii datelor clienţilor. Acesta nu va dezvălui informaţii cu privire la vizitele utilizatorilor pe acest site, decât în situaţiile cerute de lege.
Când utilizaţi acest site, serverul de web înregistrează numele furnizorului de servicii de internet a clientului.
Este posibil ca acest site, să furnizeze linkuri către alte site-uri. Vânzătorul nu este responsabil pentru ceea ce se poate găsi pe alte site-uri.
Informaţiile solicitate de www.lumanarilumina.ro se refera la date cu caracter personal, cum ar fi adresa, numele, numere de telefon, adresă de e-mail. Aceste date se vor folosii pentru a trimite materiale promoţionale, oferte si pentru a putea face livrarea. Produselor pot fi livrate oriunde în România, cheltuielile de transport fiind suportate de client.
Orice persoană fizică care vizitează acest site și îşi oferă datele cu caracter personal, îşi manifestă, în mod expres, acordul pentru a i se prelucra datele personale de către S.C. Lumina ProdCom S.R.L., de asemenea îşi manifestă acordul cu privire la primirea de informaţii promoţionale.
Orice informaţie care va fi transmisă prin formularul de contact, va fi folosită, în aşa mod, încât se va ţine cont de confidenţialitatea datelor oferite.
Nici utilizatorul, nici vânzătorul nu vor răspunde pentru neexecutarea obligaţilor în cazul apariţiei unui eveniment de forţă majoră. Prin forţă majoră se înţelege un eveniment neprevăzut şi de neînlăturat, independent de voinţa părţilor, care întârzie sau împiedică total/parţial îndeplinire obligaţiilor uneia dintre părţi. Sunt considerate asemenea evenimente: războiul, calamitățile natural, grevele, accidente și orice alte evenimente care sunt în afara controlului părții care le invocă. Partea care invocă evenimentul mai sus menționat, este obligată să aducă la cunoștiința celeilalte părți, imediat și în mod complet, producerea acestuia și să ia orice măsuri care ii stau la dispoziție, în vederea limitării consecințelor respectivului eveniment. Partea care invocă, forța majoră, are obligația să aducă la cunoștiința celeilalte părți, în scris în maximum 7 zile de la apariție, iar dovada forței majore se va comunica în maximum 15 zile de la apariție.
Conţinutul site-ului(imagini, texte, simboluri sau grafica), este proprietatea S.C. Lumina ProdCom S.R.L. si a furnizorilor săi. Folosirea acestor elemente, fără acordul S.C. Lumina Prodcom S.R.L. şi a furnizorilor săi, se pedepseşte conform legilor în vigoare.
Orice litigiu apărut între vânzător şi client, se va incerca rezolvarea acestuia, pe cale amiabilă.

Lumina Prodcom
Suntem o societate comercială, cu experiență în domeniu, dornică să își aducă un mic aport la diferitele evenimente importante din viața fiecăruia.
De peste 15 ani, realizăm lumânări clasice simple, în diferite modele, culori și arome.
Încercăm permanent să folosim materie primă de cea mai bună calitate, astfel încât lumânările să nu curgă și să nu scoată fum în timpul arderii.
Tratăm fiecare client cu profesionalism, încercând cât mai mult să-i îndeplinim cerințele și să ducem la bun sfârșit fiecare comandă, indiferent de mărimea acesteia.
Săptămânal facem distribuție în județele: Mureș , Cluj, Bistrița-Năsăud, Alba, Sibiu, Sălaj, Bihor, Maramureș, Satu-Mare, Maramureș. Ocazional Suceava, Bacău și Neamț. Putem trimite oriunde în țară lumânări prin intermediul firmelor de curierat.
© 2016 Copyright SC Lumina Prodcom SRL
Design de Webinacci